(H1mk) Handicapridning Rideskolehest
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Handicaphold (Børn / Junior / Voksne)

Mange ryttere i denne målgruppe har stor glæde af ridning og samværet med heste.

Oplevelsen af at beherske en hest giver selvtillid og rytterens muskler bliver afslappede og styrkede ved at følge hestens bevægelser.

Vi tilbyder individuelt tilpasset hold her og to typer rideundervisnings tilbud. En mulighed er, at tilmelde sig holdet uden en fast hjælper. En anden er at tilmelde sig og betale for, at man har sin egen hjælper til rådighed fra start til slut i stalden og på banen. Begge tilbud er inkl. medlemskontingent.

Skriv til medlemsansvarlig, hvis du vil vide mere om dette rideniveau og tilbud.

Handicapridning, 45 min.. Rytter sadler selv op eller har hjælper med. I prisen indgår medlemskontingent.
Torsdag 19:00-19:45 Himmelev Rideklub, Ridebanen
Pris pr. rate  /  pr.md (11)
795,00 kr.
Pris fra nu, indtil 01.02.2020.
7,00 kr.