Et ridehuskort følger hesten og kan ikke erhverves uden, at ejer af ridehuskortet er medlem af klubben. Medlemskab er derfor med i prisen for et ridehuskort og medlemskabet her gælder for den rytter, der booker ridehuskortet. Er der flere ryttere der bruger hesten på HIRK, skal disse tilmelde sig et medlemskab af HIRK under menuen Medlemskontigent. Det er betaler af ridehuskortet, der er ansvarlig for at dette sker. Du opkræves i 12 mdr. for et ridehuskort og i prisen er kontigentet for medlemskabet altså indlagt. Man betaler kun kontingent i 11 måneder på HIRK. Der opkræves ikke kontigent i juli, da rideskolen er lukket. Kontigentsbeløb for 11 mdr. er derfor fordelt på 12 mdrs. ridehusopkrævning, så du ikke kommer til at betale for meget i kontigent.

(RRP) Ridehuskort
pr. md (12)
Ridehuskort til reduceret pris. Dette ridehuskort er til dig, der har brug for en indendørsbane til vintertræning med direkte adgang til en tur ud i et stort bakket skovområde med ridestier efterfølgende. Det kræver at du har mulighed for at ride på lidt ”skæve” tidspunkter: Hverdage: Kl. 08.00 – 15.00 Lørdage: Kl. 17.00 – 21.30 Helligdage: 08.00 – 21.30 Prisen er inkl. månedligt medlemskab af Himmelev Rideklub, dermed har du altså i prisen samtidigt mulighed for at starte stævner under DRF. Ønsker du at benytte vores ridehus på andre tidspunkter end ovenstående, så henviser vi til et almindeligt ridehuskort. Heste der kommer med ridehuskort skal være vaccineret i hht. gældende lovgivning. Alle ryttere skal være medlem af HIRK.

(RMK) Ridehuskort
pr. md (12)