Alle brugere af Himmelev Rideklubs baner og hold skal være medlem af klubben og betale et månedligt kontingent. (Juli er undtaget kontigentopkrævning, da vi har lukket i juli for undervisning og systemet sikrer automatisk, at du ikke trækkes for juli. Lejer du eks. en boks eller har ridehuskort opkræves du for 12 mdr. og i prisen er kontingentet indlagt men kontingentsbeløb for 11 mdr. er her fordelt på 12 mdrs. opkrævning).

På alle barn/junior Begynder hold, Let øvet hold samt de fleste voksen Begynder hold er kontingentet med i prisen der opkræves, når du tilmelder dig. Det koster derfor månedligt det beløb, som står angivet ved tilmelding til holdet.

Før de øvrige hold skal du ved tilmelding også tilmelde dig et kontingent udover holdet, medmindre du allerede går på et andet hold, hvori der opkræves kontingent i prisen.

Kommer du udefra og rider på en privat hest, som ikke har ridehuskort, skal du tilmelde dig et kontingent her.

Er du I tvivl så skriv til medlemsansvarlig på medlemsansvarlig@hirk.dk

(999) Medlemskontingent
pr.md (11)