Talent / Mini talent (Børn / Junior)

Vores Talent og Mini Talent hold varer 60 min.. Der vil være op til 6 ryttere på disse hold.

For at kunne starte på Talent / Mini Talent hold, skal rytteren kunne mestre niveauet angivet under Øvet niveau eller rytteren kan blive henvist til Talent / Mini Talent holdet af underviseren, fordi rytteren udviser et helt specielt talent. Det er altid underviseren som beslutter om en rytter kan komme på Talent / Mini Talent holdene.

Formål med alle vores Talent hold er, at give rytterne mulighed for at arbejde meget individuelt med deres færdigheder og give plads til mere individuel undervisning. Stævnetræning vil være en del af dette niveau.

Holdene er opdelt i hhv. Talent og Mini Talent. Mini Talent er for vores yngste ryttere og Talent er for de lidt ældre ryttere.

For at godkendes til dette hold skal der ske en godkendelse eller prøveridning hos underviseren på holdet.

(5uk) Dressur Talent/Mini Talent Ri
Mandag 18:45-19:45 Himmelev Rideklub, Ridebanen
Underviser: Dan Kristensen /
pr.md (11)
Barn/junior 60 min. Talent holdt. (Rideskolehest). Der er max. 6 ryttere på dette hold. Prisen er uden medlemskontingent.
Tilmeld venteliste

(22uk) Dressur Talent/Mini Talent Ri
Lørdag 11:30-12:30 Himmelev Rideklub, Ridebanen
Underviser: Michelle Werge Frandsen /
pr.md (11)
Barn/junior 60 min Mini Talent holdt. (Rideskolehest). Der er max. 5 ryttere på dette hold. Prisen er uden medlemskontingent.
Tilmeld venteliste