Handicaphold (Børn / Junior / Voksne)

Mange ryttere i denne målgruppe har stor glæde af ridning og samværet med heste.

Oplevelsen af at beherske en hest giver selvtillid og rytterens muskler bliver afslappede og styrkede ved at følge hestens bevægelser.

Vi tilbyder individuelt tilpasset hold her og to typer rideundervisnings tilbud. En mulighed er, at tilmelde sig holdet uden en fast hjælper. En anden er at tilmelde sig og betale for, at man har sin egen hjælper til rådighed fra start til slut i stalden og på banen. Begge tilbud er inkl. medlemskontingent.

Skriv til medlemsansvarlig, hvis du vil vide mere om dette rideniveau og tilbud.

(H1mk) Handicapridning Rideskolehest
Torsdag 19:00-19:45 Himmelev Rideklub, Ridebanen
Underviser: Katrine S /
pr.md (11)
Handicapridning, 45 min.. Rytter sadler selv op eller har hjælper med. I prisen indgår medlemskontingent.

(H1m) Handicapridning Rideskolehest
Torsdag 19:00-19:45 Himmelev Rideklub, Ridebanen
Underviser: Katrine S /
pr.md (11)
Handicapridning, 45 min.. Rytter har 1 hjælper til egen rådighed i stalden og på banen. I prisen indgår medlemskontingent.