Info vedr. afhentning
Tak fordi du benytter dig af vores shop i Himmelev Rideklub. På det enkelte opslag i shoppen kan du se, hvad vi tilbyder, hvad det koster og hvordan du benytter dig af tilbuddet.

Mangler et tilbud som er blevet annonceret, betyder det, at tilbuddet er udsolgt.
Leje af hesteklipper - krop
Beskrivelse
For udlevering af hesteklipper - kontakt Mie, Dan el. Susanne.
Vælg variant
Leje af hesteklipper - krop og ben
Beskrivelse
For udlevering af hesteklipper kontakt Mie, Dan el. Susanne.
Leje af bane 1 time
Beskrivelse
Ønsker du at leje en af HIRKs baner så kontakt Mie, Dan el. Susanne herfor. Følges du med en HIRK rytter så kan du også aftale det med denne. Regler for brug og booking af baner skal følges jf. regler herfor på vores hjemmeside.
Der skal være betalt før brug.
Leje af hesteklipper - hals/gjordleje
For udlevering af hesteklipper - kontakt Mie, Dan el. Susanne
Dækkenvask
Beskrivelse
Dækner der ønskes vasket og impræneret skal stilles ved vaskerum i sæk med navn og mobilnummer.
Prøvetime 1/2 time
Beskrivelse
Ønsker du en prøvetime skal du først skrive til medlemsmailen@hirk.dk., for at aftale nærmere. Når der foreligger en aftale herfor, skal du betale her.

Tilbuddet dækker en halv times undervisning, hvor du selv kan sadle op og af samt skridte varm og af.
Prøvetime 1 time
Beskrivelse
Ønsker du en prøvetime skal du først kontakte medlemsansvarlig@hirk.dk. Når der foreligger en aftale betaler du her.

Tilbuddet dækker at der er hjælpe til op- og afsadling stalden samt ca. 1 times undervisning.
Prøvetime spring
Beskrivelse
Prøvetimer til spring aftales med underviser og betales her.

Tilbuddet dækker at du selv sadler op og af.