Mia Christensen
Præsentation
Mia er klubbens formand. På vores hjemmeside www.HIRK.dk kan du se hvad Mia har af opgaver i bestyrelsen.
Næst formand
Anette Gormsen
Præsentation
Anette er klubbens næstformand. På vores hjemmeside www.HIRK.dk kan du se hvad Anette har af opgaver i bestyrelsen.
Lisbeth Korte Hansen
Præsentation
Lisbeth er klubbens kasserer. På vores hjemmeside www. HIRK.dk kan du se hvilke opgaver Lisbeth også varetager i bestyrelsen.
Bestyrelses medlem
Kristina Vest
Præsentation
Kristina er bestyrelsesmedlem. På www.HIRK.dk kan se hvilke opgaver Kristina varetager.
Maria Hollænder
Præsentation
Maria er bestyrelsesmedlem. På www.HIRK.dk kan se hvilke opgaver Maria varetager.
Suzanne Heide
Præsentation
Suzanne er bestyrelsesmedlem. På www.HIRK.dk kan se hvilke opgaver Suzanne varetager.
Birgitte Forst
Præsentation
Birgitte er klubbens sekretær.
Suppleant
Laura Heideby
Præsentation
Laura er suppleant til vores bestyrelse. På www.HIRK kan se de opgaver Laura varetager.
Louise Sonne Carstensen
Præsentation
Louise er suppleant til vores bestyrelse. På www.HIRK.dk kan se hvilke opgaver Louise varetager.
Marlene Roed Christensen
Præsentation
Marlene er suppleant til vores bestyrelse og ansvarlig for vores undervisergruppe. På www.HIRK.dk kan se hvilke opgaver Marlene varetager.
Susanne Westergaard
Præsentation
Susanne er ansat til at varetage de daglige kontor og personale opgaver.
Staldmester
Dan Kristensen
Præsentation
Dan er ansat som staldmester på HIRK. Dan er til daglig ansvarlig for heste, baner, bygninger og marker. Desuden er han kontaktperson for praktikanter.
Staldassistent
Karen Skou Andersen
Præsentation
Karen er ansat som staldassistent på HIRK. Karen varetager ansvaret for hestene, når HIRK har lukket og er ansvarlig for rideskolehestene.
Martin Zuschlag
Præsentation
Martin er ansat som staldassistent på HIRK. Martin hjælper Dan med heste, baner, bygninger og marker.
Mik Nielsen
Præsentation
Mik er ansat som staldassistent på HIRK. Mik hjælper Dan med heste, baner, bygninger og marker.