Mia Christensen
Præsentation
Mia er klubbens formand. På vores hjemmeside www.HIRK.dk kan du se hvad Mia har af opgaver i bestyrelsen.
Næst formand
Anette Gormsen
Præsentation
Anette er klubbens næstformand. På vores hjemmeside www.HIRK.dk kan du se hvad Anette har af opgaver i bestyrelsen.
Lisbeth Korte Hansen
Præsentation
Lisbeth er klubbens kasserer. På vores hjemmeside www. HIRK.dk kan du se hvilke opgaver Lisbeth også varetager i bestyrelsen.
Bestyrelses medlem
Anne Rømer
Præsentation
Anne Rømer er medlem af vores bestyrelse. På vores hjemmeside HIRK.dk kan du se hvilke opgaver Anne varetager
Suppleant
Suzanne Heide
Præsentation
Suzanne er suppleant til vores bestyrelse. På www.HIRK.dk kan se hvilke opgaver Suzanne varetager.
Susanne Westergaard
Præsentation
Susanne er ansat til at varetage de daglige kontor og personale opgaver.
Staldmester
Dan Kristensen
Præsentation
Dan er ansat som staldmester på HIRK. Dan er til daglig ansvarlig for heste, bygninger og marker. Desuden er han kontaktperson for praktikanter.
Staldassistent
Karen Skou Andersen
Præsentation
Karen er ansat som staldassistent på HIRK. Karen varetager ansvaret for hestene, når HIRK har lukket og er ansvarlig for rideskolehestene.